La Parròquia de Palafolls enceta un nou curs de catequesi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb la represa del curs escolar, la parròquia de Palafolls torna a organitzar un curs de catequesi per tal d’ensenyar la doctrina catòlica als més petits, per acabar-lo amb la celebració de la primera comunió a la primavera de l’any vinent.

Els infants interessats a començar la catequesi han de inscriure’s prèviament. A Palafolls les inscripcions s’han concretat per demà dimarts a la tarda. Per formalitzar-les s’ha d’anar a la rectoria del nostre municipi, al carrer Francesc Macià número 2, entre les 5 i les 7 de la tarda, tot i que les activitats i les classes no començaran fins a passat Tots Sants, a l’espera de veure l’evolució l’inici del curs a les aules escolars. Mossèn Salvador Gras, rector de la parròquia de Palafolls, explica que els grups no superaran els 10 alumnes i que es mantindran les mesures de seguretat.

Les inscripcions són tant per a fer la comunió, com també per les comunions solemnes i les confirmacions.

El curs passat es va veure alterat per culpa del coronavirus i la majoria de les activitats docents es van fer a distància i les celebracions de comunions s’han hagut d’anar fent poc a poc, una a una, per les limitacions d’espai a l’església de Palafolls.

Justament aquest proper cap de setmana 7 adults de Palafolls rebran la confirmació per part del bisbe de Girona a la catedral d’aquesta ciutat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics