Palafolls celebra una primera sessió formativa per les entitats del municipi

Foto: Gerd Altmann - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat dissabte, de forma virtual, es va celebrar la primera sessió de formació adreçada a entitats de Palafolls. La sessió girava entorn a la recerca de fons de finançament, i l’ajuntament la considera el tret de sortida a d’altres formacions per tal que entitats i teixit associatiu se segueixin formant.

A la formació d’aquest cap de setmana hi van participar 8 persones representants de diverses entitats esportives, culturals, socials o veïnals, entre altres, de Palafolls.

Segons informa el consistori, els principals objectius de la sessió eren conèixer la figura del captador de fons a les entitats, treballar estratègies per a la captació de fons i identificar noves fonts de finançament per a entitats.

Segons Mari Parra, tècnica de l’Àrea d’Entitats de l’Ajuntament de Palafolls, és important que les entitats puguin conèixer com finançar-se, tenint en compte que realitzen la seva tasca de forma altruista.

Després d’aquesta primera trobada virtual, el consistori palafollenc preveu realitzar-ne una segona de cara a principis del proper mes de novembre, encara amb el format per concretar, però amb la voluntat de donar continuïtat a la formació. Parra ha avançat que la propera sessió anirà enfocada a l’elaboració de projectes.

Des de la regidoria d’Entitats es considera important que les associacions palafollenques hi participin i s’afirma que es volen donar eines perquè les entitats puguin desenvolupar millor els seus objectius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics