URGENT

Palafolls celebra una primera sessió formativa per les entitats del municipi

Compartiu aquesta història

Aquest passat dissabte, de forma virtual, es va celebrar la primera sessió de formació adreçada a entitats de Palafolls. La sessió girava entorn a la recerca de fons de finançament, i l’ajuntament la considera el tret de sortida a d’altres formacions per tal que entitats i teixit associatiu se segueixin formant.

A la formació d’aquest cap de setmana hi van participar 8 persones representants de diverses entitats esportives, culturals, socials o veïnals, entre altres, de Palafolls.

Segons informa el consistori, els principals objectius de la sessió eren conèixer la figura del captador de fons a les entitats, treballar estratègies per a la captació de fons i identificar noves fonts de finançament per a entitats.

Segons Mari Parra, tècnica de l’Àrea d’Entitats de l’Ajuntament de Palafolls, és important que les entitats puguin conèixer com finançar-se, tenint en compte que realitzen la seva tasca de forma altruista.

Després d’aquesta primera trobada virtual, el consistori palafollenc preveu realitzar-ne una segona de cara a principis del proper mes de novembre, encara amb el format per concretar, però amb la voluntat de donar continuïtat a la formació. Parra ha avançat que la propera sessió anirà enfocada a l’elaboració de projectes.

Des de la regidoria d’Entitats es considera important que les associacions palafollenques hi participin i s’afirma que es volen donar eines perquè les entitats puguin desenvolupar millor els seus objectius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics