El calendari solidari del Casal d’Homes es posa a la venda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Casal d’Homes de Palafolls s’ha volgut sumar, un any més, a la col·laboració mitjançant actes benèfics a la Marató de TV3. Enguany, la iniciativa està dedicada a la investigació contra la Covid-19, i es durà a terme el diumenge 20 de desembre.

Des del Casal d’Homes cada any se solia organitzar un vermut solidari per col·laborar amb la Marató, però les circumstàncies de la pandèmia ho fan impossible. Davant d’aquesta situació, l’entitat va decidir apostar per un nou format de col·laboració, com ha estat la confecció d’un nou calendari solidari que, avui dilluns, ja es pot adquirir a diversos comerços de Palafolls.

Tal i com han explicat membres del casal entrevistats per aquesta emissora, aquest calendari era una idea que ja s’havien plantejat fa uns anys, i finalment aquest 2020 ha acabat sent una realitat.

Segons explica Fran Solís, el calendari parteix del concepte “un any de pel·lícula”, fent referència al que s’ha viscut aquest 2020, i presenta tota una sèrie de fotografies protagonitzades pels membres del casal amb un deix cinematogràfic i de caràcter divertit i transgressor.

Rere el calendari s’hi amaga tot un treball no només d’organització per tirar endavant la proposta, sinó també de retoc i preparació prèvia i postproducció de les fotografies, que han recreat escenes, personatges i films clàssics del cinema.

El calendari té un cost de 10 euros, i els beneficis de la seva venda aniran destinats íntegrament a la Marató de TV3. En parla el mateix Fran Solís i també Xavier Menacho.

El calendari solidari del Casal d’Homes de Palafolls es pot adquirir a partir d’avui al Cafè de Palafolls, la Pastisseria Sant Jordi, Cotilleria Roser, Perruqueria Ana Jimenez, Forn Sant Raimont, Forn Valls d’Ax, Forn Santa Maria, el Bar Granja Iker i la Llibreria Colors. El mateix dia de celebració de la marató, el diumenge 20 de desembre, els mateixos membres del Casal d’Homes muntaran una paradeta a la plaça del Fòrum Palatiolo on, d’11 del matí a dues del migdia, també es podrà comprar el calendari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics