Gairebé plens els tallers de nadal organitzats per l’Ajuntament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Enguany el consistori no pot organitzar el tradicional Juga Juga i ha adaptat l’oferta lúdica a les circumstàncies. Ho ha fet amb un casalet de matins i 5 tallers de Nadal que es faran els dies 23, 24, 29, 30 i 4 de gener al Palauet.

Són tallers adaptats a les diferents edats i que, tot i ser gratuïts, necessitaven d’una inscripció prèvia. De fet les inscripcions es van obrir aquest dilluns telemàticament i ja s’han omplert les places previstes. De fet s’ha hagut d’ampliar la ràtio per poder encabir la forta demanda d’aquestes activitats pensades per infants de 0 a 12. Ho explica Sònia González, regidora d’Esports de Palafolls

Es faran jocs gegants i escola de circ pels grans, pals de tió i espectacle de màgia per a totes les edats i un taller de bombolles de sabó per a participants de 3 a 12 anys.

L’altra aposta lúdica del Nadal passa per un Casalet que compta finalment amb 24 participants, que es dividiran en 4 grups bombolla de 6 participants.

Aquest principi de setmana s’ha fet una segona tanda d’inscripcions i ara els participants tenen fins divendres per pagar l’activitat que es farà a les antigues escoles, al Fòrum Palatiolo i es farà durant 8 dies de Nadal amb jocs, manualitats, gimcanes i excursions pels infants des de P3 i fins a 6è de primària, complint amb totes les mesures de prevenció i seguretat davant la Covid-19 i amb un preu de 60 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics