Els Reis Mags faran 3 cavalcades en diferents zones Palafolls

Cavalcada dels Reis Mags a Palafolls - Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir dimarts els patges de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient van visitar l’Ajuntament de Palafolls per coordinar amb el consistori la seva arribada aquest proper dia 5 de gener a Palafolls. Aquest any, davant la situació que planteja la pandèmia de Covid19, tant els reis com l’0Ajuntament han plantejat una visita molt controlada per evitar contagis, però gaudir de la màgia dels reis. Justament gràcies a aquesta màgia, Ses Majestats oferiran fins a tres cavalcades diferents el mateix dimarts en diferents àmbits del nostre municipi. La intenció és que enguany els reis passin per tots els carrers del nostre municipi. Així els nenes i nenes del poble no s’hauran de desplaçar i podran veure els reis des del seu balcó i finestra, evitant aglomeracions, contactes i desplaçaments. Així ho explicava l’alcalde de Palafolls als patges en el vídeo que es pot veure a internet de la visita dels patges.

Tot just ara els patges i la Policia Local estan coordinant aquestes tres cavalcades reials i ja es donaran més informació quan s’acosti la data, però ja se sap que es faran 3 grans cavalcades per cobrir tot el territori.

De moment la comissió que organitza la rebuda als reis demana als més petits que guarneixin balcons i finestres per fer més lluïda la benvinguda als reis.

El que ja se sap és que per poder fer arribar la carta als Reis, ja s’ha pensat en instal·lar bústies reials al costat de l’arbre dels desitjos per tal que els més petits puguin deixar les cartes que després arribaran a Ses Majestats que les llegiran atentament.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics