Arrenca el Casal de Nadal de Palafolls

Casalet de Nadal a Palafolls - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A les 9 d’aquest matí, les antigues escoles de la plaça del Fòrum Palatiolo han obert les seves portes al nou Casal de Nadal de Palafolls, l’alternativa lúdica pels més petits del municipi durant aquestes festes marcades per la Covid-19.

Amb totes les mesures de seguretat i prevenció contra el virus, l’equip de monitors ha rebut als 23 infants que des d’avui i fins el 5 de gener -exceptuant els dies festius de les festes- gaudiran de les activitats de lleure del casal.

Míriam Moreno, directora del casal, feia una bona valoració de l’inici de l’activitat aquest matí des del mateix Fòrum Palatiolo. Explica que aquest passat estiu, en el casal de Palafolls, va ser la primera vegada en què l’equip de monitors va haver de fer front a les noves circumstàncies dins d’una activitat de lleure, però afirma que els infants s’hi adapten bé.

L’activitat s’ha anomenat “Un Nadal de pel·lícula”, i es duu a terme només els matins, de 9 a 1 del migdia.

Els diferents infants participants s’han dividit en grups estables, i tot plegat es fa amb mascareta i seguint els protocols de prevenció i d’higiene necessaris.

Malgrat tots aquestes canvis i de la inevitable necessitat d’adaptar les activitats habituals del món del lleure, Moreno assegura que el casal s’ha pogut començar a fer amb normalitat.

Paral·lelament al Casal de Nadal de les antigues escoles, a partir de demà dimecres es començaran a oferir els Tallers de Nadal al Palauet. En aquest cas, l’activitat es fa al llarg dels dies 23, 24, 29 i 30 de desembre i 4 de gener, en dos torns de tarda, de 16:30 a 17:10h i de 17:20 a 18h.

El consistori palafollenc ha preparat jocs gegants, tallers de pals de tió i bombolles de sabó, un espectacle de màgia i una escola de circ, activitats que s’han pensat per infants des de 0 als 12 anys, de 3 a 12 anys o de 5 a 12 anys, depenent de cada proposta. Per participar-hi, l’ajuntament va obrir inscripcions prèvies al llarg de la setmana passada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics