Un camió de grans dimensions s’encalla al carrer Mas Pinell

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nou incident a Palafolls amb un tràiler implicat. Quan passaven pocs minuts de les 7 del matí, un camió de grans dimensions ha entrat al municipi pel carrer Ramon Turró i ha volgut girar pel carrer Mas Pinell. Aquesta maniobra, degut a les dimensions del camió, ha provocat que el vehicle quedés encallat i no pogués continuar la marxa.

Fins al lloc s’hi ha desplaçat una patrulla de la Policia Local de Palafolls, que ha guiat el tràiler, de nou, cap a la zona dels semàfors, a la carretera d’accés a la Costa Brava.

Ho explica el caporal de la Policia Local de Palafolls, Josep Lluís Moreno.

L’incident d’aquest matí, de fet, no és el primer d’aquestes característiques que es produeix al nostre municipi. L’estiu del 2019, un camió de gran tonatge va accedir al centre de Palafolls pel carrer Passada, quedant bloquejat quan va intentar trencar al carrer Sindicat.

El caporal de la policia palafollenca apunta al GPS com a principal causa darrere d’aquests incidents. En aquest sentit, Moreno afirma que l’aparell guia als camioners per vies on no poden circular, ja que així ho especifica la senyalització que hi ha al municipi i que impedeix el trànsit de vehicles de grans dimensions pel nucli urbà.

La Policia Local de Palafolls ha acabat sancionant al conductor del camió per no haver respectat la normativa de circulació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics