L’Associació de Veïns de Sant Lluís tirarà endavant els seus actes del 8-M malgrat l’oposició del consistori

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat veïnal ha impulsat diverses activitats per commemorar la jornada del Dia de la Dona Treballadora. Es tracta de tallers d’enriquiment i empoderament femení, un debat sobre els abusos en l’àmbit laboral, introducció a la dansa del ventre, una classe de defensa personal i una sessió sobre assetjament i seguretat a les xarxes socials.

Tot i així, aquests actes no compten amb el suport de l’Ajuntament de Palafolls, que ja ha avisat a l’associació de veïns sobre la prohibició de dur-los a terme per haver-ho demanat amb massa poc temps i per la impossibilitat de complir correctament amb les mesures anti-Covid.

Malgrat aquesta situació, l’Associació de Veïns de Sant Lluís ha anunciat la intenció de tirar endavant els actes, demanant als participants que hi assisteixin amb mascareta i que s’inscriguin prèviament amb el seu nom, cognoms i telèfon.

Des de l’associació asseguren que són conscients que s’han de prendre mesures, però afirmen que constantment es troben amb la negativa del consistori a l’hora d’organitzar actes al barri. En aquest sentit, expliquen que estan intentant obrir-se entre els veïns per oferir-los activitats pel barri.

Irene López, una de les responsables de les activitats del 8-M, ha explicat a Ràdio Palafolls que l’entitat havia demanat que els deixessin fer els actes al Forroll, però que els van dir que no. L’entitat considera que són “excuses” i que l’espai era prou adequat per tirar-ho endavant.

Després d’haver-ho parlat en assemblea, l’Associació de Veïns de Sant Lluís ha decidit fer les activitats al carrer, assegurant que es durà a terme de forma controlada, complint totes les mesures anti-Covid.

Per part del consistori, la regidora d’Entitats Helena Carles ha explicat que dimecres l’entitat va presentar una instància demanant fer les activitats, però afirma que per qüestions de temps i de gestió de les mesures es va haver de denegar el permís.

Des de l’Associació de Veïns de Sant Lluís han fet públic el cartell d’activitats que, segons afirmen, tiraran endavant dilluns. Fins diumenge tenen obertes les inscripcions, a través de les xarxes socials de l’entitat i també trucant al telèfon 622 882 879.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics