Esgotades les entrades pels actes de commemoració del 8-M a Palafolls d’aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com ha passat en totes les activitats culturals i socials organitzades en plena pandèmia, l’organització dels actes del 8-M al nostre municipi s’ha vist obligada a establir la reserva prèvia d’entrades com a mesura anti-Covid.

Avui al matí s’han esgotat ja les entrades pel Microteatre Las Fritas, previst per diumenge a la tarda al Teatre de Palafolls, i fa pocs dies ja van exhaurir-se també les del concert d’Akelarre, previst per demà també al teatre.

Aquestes dues activitats es faran aquest proper cap de setmana, en què també es presentarà de forma oficial el curtmetratge “Ressona”, impulsat des d’Acció Feminista Palafolls.

Segons explica Marta Martí, dinamitzadora juvenil del local jove Can Batlle, tot plegat s’ha preparat per poder continuar tirant endavant la lluita feminista en el marc del 8 de març d’un any en què, degut a la pandèmia, no serà possible sortir a ocupar els carrers per manifestar-se de forma multitudinària.

Demà dissabte es durà a terme el concert del grup Akelarre, a partir d’un quart de 7 de la tarda al teatre de Palafolls, acompanyat de la projecció prèvia del curtmetratge i d’un debat. L’endemà, el Microteatre de las Fritas començarà a dos quarts de 6, i anirà acompanyat també d’un debat.

Segons explica Martí, el vídeo d’Acció Feminista Palafolls es va impulsar coincidint amb el 25-N, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, però la pandèmia ha obligat a retardar-ne la publicació.

Els actes de commemoració del 8-M a Palafolls no acabaran aquest cap de setmana, sinó que el mateix dilluns 8 de març es farà la lectura del manifest de la jornada des del Casal de la Dona, a les 6 de la tarda i amb retransmissió en directe a través de les xarxes d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics