URGENT

Creix el nombre de propostes pels 57s Premis Recvll de Blanes

Compartiu aquesta història

Aquest proper diumenge, 14 de març, es farà públic el veredicte del jurat dels premis literaris més importants de la zona, els Premis Recvll de Blanes.  Serà, però una cerimònia adaptada a les mesures anticovid. 

Aquest any, en la seva 57a edició, els premis compten amb més treballs presentats que l’any passat. En total 122 treballs opten a les diferents categories dels premis. Són 23 més que els presentats l’any passat.

Els Recvll mantenen les cinc categories de reconeixements; Narració, poesia, periodisme, retrat literari i teatre.

Justament les dues últimes categories són les que han augmentat més en propostes presentades. Tots els premis inclouen la seva publicació, i les respectives dotacions econòmiques que els corresponen sumen en total 7.600 €. El més ben dotat és el Premi de Narració Joaquim Ruyra amb 2.500€, mentre que el de Poesia Benet Ribas té 1.500€ de premi; el de Teatre Josep Ametller dotat 2.000€; el Premi de Retrat Literari Rafel Cornellà i Joaquim Abril té un premi dev 800€, i finalment el Premi de Periodisme Salvador Reynaldos també té aquesta mateixa dotació econòmica.

El jurat dels Recvll està presidit per l’escriptora gironina Maria Mercè Roca, i està integrat per Salvador Roca, Mònica Rabassa, Francesc Robert, Rosa Maria Font, Josep Maria Fonalleras i Eloi Falguera. Actua com a secretària dels guardons Maria Àngels Vázquez.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics