URGENT

Vandalitzen elements de seguretat del Castell de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest matí els serveis de manteniment de l’Ajuntament de Palafolls han retirat el que queda del vidre de seguretat que s’havia instal·lat als festejadors del Castell de Palafolls.

A finals de novembre el recinte reobria portes després d’unes setmanes de treballs de millora en la seguretat. Es van instal·lar baranes, es van tancar passos i espais, com l’ermita, i es va pavimentar la rampa d’accés a la fortalesa.

Una de les millores va ser instal·Lar una barana de vidre laminat als festajadors del primer recinte, per mantenir transitable la zona, evitar l’impacte visual i garantint la seguretat.

Aquest vidre, d’un gruix superior al centimetre,  ha estat vandalitzat en els últims dies setmana obligant a tancar l’accés a la zona del primer recinte del castell palafollenc.

Des que es va obrir de nou el recinte, a finals de novembre, el castell tanca l’accés a les nits per millorar la seguretat de les restes arqueològiques i es reobre cada matí per permetre les visites. Una mesura que no ha servit  per evitar les pintades, destrosses i els actes vandàlics com el trencament d’aquest vidre protector.

Segons consta en el projecte de rehabilitació del castell, aquesta barana de vidre laminat té un cost de 500€. La intenció del consistori és restablir la barana de vidre en els propers dies.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics