URGENT

La Comunitat Terapèutica del Maresme rep la visita del conseller el Homrani, amb el recentment estrenat Hospital de Dia

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha visitat aquest matí les instal·lacions de la Comunitat Terapèutica del Maresme, a Malgrat de Mar. ho ha fet acompanyat de responsables del centre i també del consistori malgratenc.

La visita s’ha fet poques setmanes després d’haver inaugurat el nou espai que acull l’Hospital de Dia, situat al carrer del Carme, i que ha de permetre ampliar, segons els seus responsables, les activitats tant de l’hospital de dia com de la llar residència, que en aquest cas continua ubicada al carrer Passada. En aquest sentit, el nou equipament té dos espais per a fer tallers i també les consultes dels psicòlegs, psiquiatres i la treballadora social del centre. 

El Homrani ha destacat la “molt bona feina d’atenció a les persones amb malaltia mental des d’una perspectiva comunitària i també d’inserció laboral”. 

La Comunitat Terapèutica del Maresme és entitat fundadora de la Fundació Molí d’en Puigvert, i està formada actualment per un centenar de treballadors. El projecte va iniciar-se a principis dels vuitanta, i amb el temps ha anat donant servei assistencial en diferents àmbits de la psiquiatria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics