URGENT

El mapa turístic del Maresme destaca el Castell com a atractiu de Palafolls

Compartiu aquesta història

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha editat un nou mapa de promoció turística en el que ha destacat els principals recursos turístics de cada localitat.

Cada població apareix representada amb un dels seus elements més característics, així com trets distintius del Maresme. 

A Palafolls es destaca el nostre castell, a Malgrat el parc de Francesc Macià, Can Ratés a Santa Susanna o Santa Eulàlia d’Hortsavinyà a Tordera.

Segons el mateix Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme el mapa fa un recorregut amable i didàctic per la comarca, que demostra per què el Maresme té la particularitat de ser de mar i de muntanya. 

Aquests elements es resalten a través de dibuixos fets per la dissenyadora calellenca Marina Turró.

El mapa, del que s’han imprès 450 blocs de sobretaula en format DinA3 per les oficines de turisme,  disposa d’un codi QR que porta a l’usuari a l’aplicació Google Maps, on estan tots els recursos georeferenciats. 

També s’han editat 6.000 unitats en format plegat, que es destinaran a fires de turisme i altres jornades.

L’objectiu és que els visitants puguin reconèixer els elements més representatius de cada municipi i serveixi com a punt d’atracció perquè els visitin durant la seva estada. També és una bona eina pels veïns i veïnes del Maresme, per tal que puguin conèixer més en profunditat la comarca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics