URGENT

El CAP de Palafolls ja vacuna a persones de 75 anys

Compartiu aquesta història

S’han administrat 1.907 vacunes a palafollencs

La setmana passada va començar la vacunació de les persones menors de 80 anys al nostre municipi i el ritme de vacunacions ja permet vacunar a dia d’avui a persones de 75 anys. La vacunació, tal i com va informar la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, es va fent rebaixant progressivament l’edat. És a dir, un cop vacunades les persones de 75 anys, es passarà a vacunar a les de 74.

Al nostre municipi ja s’han administrat prop de 2.000vacunes entre les tres que hi ha actualment; la de Pfizer, AstraZeneca i la de Moderna. 

La més administrada és la de Pfizer-Biontech, que s’ha punxat ja en 1150 vegades, 320 com a segona dosi.

Pel que fa al nombre de contagis, en tota la setmana passada es van detectar 13 nous contagis, el que suposa un lleuger augment respecte la setmana anterior, quan es van detectar 11 nous casos. Aquestes dades mantenen la tendència d’augment lent, però continu de nous casos de covid19 al nostre municipi. 

Es dona el cas que la passada setmana es van detectar més casos a Palafolls (13) que a Malgrat (12), municipi que dobla en habitants la nostra vila. 

També augmenten el nombre de persones ingressades per covid als hospitals i centres sanitaris del nostra voltant. Entre els hospitals de Calella i Blanes hi ha 25 persones ingressades per aquesta malaltia; són 7 més que a finals de la passada setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics