URGENT

Palafolls celebrarà el Sant Jordi durant dos dies plens d’activitats culturals

Compartiu aquesta història

La cultura no s’atura i s’adapta a les circumstàncies que ha imposat la pandèmia i les seves restriccions. En el cas de la diada de Sant Jordi, quan queden menys de deu dies perquè se celebri, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls ha fet públic ja el programa d’activitats per celebrar la diada del llibre i de la rosa, la qual, tot i que aquest cop no se celebri sota el confinament domiciliari de fa un any, sí que es farà amb restriccions i de forma adaptada.

Imatge del Sant Jordi de 2018 a Palafolls. RP

Així, el divendres 23 d’abril, diada de Sant Jordi, a partir de dos quarts d’1, hi haurà una lectura de poemes conjunta entre els centres educatius i actuacions musicals de l’EMMiD, a la plaça de Poppi.

Ho explica Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

A la vegada, per aquest 2021, el consistori recupera la iniciativa impulsada l’any passat de plantar flors en diversos indrets del municipi per donar color a Palafolls.

El mateix divendres de Sant Jordi, a dos quarts de 6 de la tarda, hi haurà una hora del conte a càrrec de la companyia La Minúscula, al parc de les Esplanes. D’altra banda, al mateix espai, els Diablesfolls faran posteriorment un assaig obert, i també es podrà gaudir dels poemes i la música de Joel Minguet.

Les propostes culturals continuaran l’endemà dissabte, 24 d’abril, al matí amb una ballada de gegants i, a la tarda, un recital d’havaneres.

A la tarda de dissabte, tal i com ja avançava aquests darrers dies el consistori, es farà la presentació de la nova revista sobre el patrimoni local de Palafolls, “Vilelles”, que es durà a terme al pati d’armes del Castell de Palafolls, acompanyada d’un tast de vins.

Per a totes les activitats previstes caldrà inscripció prèvia a través de www.palafolls.cat, com a mesura anti-Covid.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics