L’Ajuntament demana 600.000€ per millorar el Teatre, el MiD, el local d’entitats i la biblioteca

El teatre serà una nova seu electoral
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha concorregut a unes subvencions de la Diputació de Barcelona adreçades a la reforma, millora i manteniment d’equipaments culturals dels municipis.

En aquesta línia d’ajuts, el nostre municipi demana prop de 600 Mil euros per arranjar el teatre, el MiD i el local d’entitats -tots tres situats a la plaça del Fòrum Palatiolo-, així com la biblioteca Enric Miralles.

Segons ha explicat la regidora de Cultura, Susanna Pla, des de les diferents regidories implicades s’ha analitzat cada equipament per determinar de què s’hi disposa i què cal fer-hi per adaptar la instal·lació a l’ús de les activitats que s’hi fan.

En el cas del Teatre de Palafolls, equipament que s’endú la meitat de la quantitat total demanada, es vol actuar en la millora de les portes, l’escenari, i el pati de butaques. També es vol apostar per una millora energètica, l’accessibilitat i també l’àmbit d’il·luminació i multimèdia, en aquest cas tenint en compte les necessitats de les escoles que necessiten material per actes.

A la biblioteca Enric Miralles es vol treballar per adequar els diferents espais de la biblioteca per al seu ús, i al MiD i al local d’entitats es vol actuar en àrees com l’eficiència energètica i la climatització.

Pla considera que la demanda que fa el consistori palafollenc és “agosarada”, però afirma que estan satisfets d’haver fet l’anàlisi de les diferents necessitats. La regidora afirma que, on no arribi la subvenció, l’ajuntament treballarà per demanar-ne d’altres per poder cobrir-ho.

La subvenció que ha demanat l’Ajuntament de Palafolls s’emmarca en els ajuts per a finançar les obres o actuacions de reforma, millora i manteniment d’equipaments culturals locals 2021-2022.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics