El nou centre de vacunació mitjà de Calella incorporarà dilluns també la vacuna d’AstraZeneca

Foto: CSMS
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: CSMS

Salut ha posat en marxa aquesta setmana un nou punt de vacunació mitjà al Maresme. Es tracta del centre instal·lat a la fàbrica Llobet-Guri de Calella, i que s’afegeix als altres punts de la Regió Sanitària de Girona com Blanes, Figueres, Calonge, Olot i Ripoll. El punt està operatiu en horari de matí i tarda, de 9h a 14h i de 15h a 19h, i té una capacitat màxima de 1.600 vacunacions diàries. 

Segons ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, a aquest nou punt calellenc s’hi incorporarà, a partir del proper dilluns, la vacuna d’AstraZeneca, que se sumarà a la de Pfizer-BioNtech. La decisió, segons l’ens sanitari, servirà per poder accelerar la vacunació de la franja de població d’entre 60 i 69 anys.

A la vegada, segons afirma la CSMS, les dues vacunes s’administraran en torns o dies diferents, és a dir, no coincidiran en el temps, amb l’objectiu de ser “més eficients” i oferir “la màxima seguretat” a la ciutadania.

Les persones que pertanyen a aquest grup d’edat, igualment com la resta de població que vulgui vacunar-se en aquest punt, han de demanar cita a la pàgina web vacunacovid.catsalut.gencat.cat. L’espai combina la vacunació de persones que han demanat torn via ticketing amb les citades telefònicament a través del CAP. En aquest sentit, l’ens sanitari recomana seguir accedint a l’aplicació per comprovar si hi ha noves cites disponibles en cas que les franges horàries, els dies o els llocs per vacunar-se estan complets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics