S’instal·la una carpa a l’exterior del CAP de Palafolls per fer les proves diagnòstiques de Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafolls, ha instal·lat aquest dilluns una carpa a l’exterior de les instal·lacions del CAP de Palafolls.

L’objectiu d’aquest espai, segons ha informat l’ens sanitari, és centralitzar l’atenció de casos sospitosos de Covid i separar-los de l’atenció sanitària que es duu a terme al centre d’atenció primària. En aquesta carpa s’hi duran a terme proves PCR i testos d’antígens.

La doctora Ester Tarradas, directora de l’Àrea Bàsica de Salut Malgrat-Palafolls, explica que l’increment de casos i la conseqüent necessitat de fer més proves diagnòstiques fan que sigui necessari disposar d’aquest espai.

A la vegada, Tarradas ha volgut agrair la col·laboració i rapidesa del consistori palafollenc per tal de poder disposar d’aquest espai als exteriors del CAP palafollenc.

En altres municipis propers, com per exemple el CAP de Tordera, també s’han instal·lat en els darrers dies mòduls per tal de disposar d’espais on centralitzar l’atenció a possibles casos de Covid-19 i poder separar-los de la resta d’atenció que es dona a l’interior dels ambulatoris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics