Les GreenPala protagonitzen avui el Pregó de Festa Major

Les Green Pala. Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Festa Major de Palafolls 2021 arriba avui a una de les nits més esperades, la del Pregó. L’acte, que començarà a les 10 de la nit, comptarà amb la presència de diverses entitats del municipi i serà protagonitzat especialment per les GreenPala. L’entitat ecologista formada per joves palafollenques ha estat l’escollida per dur a terme el discurs d’inici de la festa després de la seva tasca durant aquests últims mesos a l’entorn del Molí d’en Puigvert, un projecte pel qual van resultar guanyadores als premis Joves pel Demà de la Fundació Catalana de l’Esplai.

Susanna Pla, regidora de Cultura i Festes, afirma que es vol posar en valor el paper de l’entitat cap al municipi de Palafolls.

Pla assegura que amb el Pregó d’avui es vol reivindicar l’orgull de poble i el treball conjunt del teixit associatiu i el consistori.

Durant la celebració del Pregó, els Diablesfolls encendran un castell de focs, i posteriorment el grup Los 80 Principales oferirà el seu repertori de clàssics dels vuitanta.

Fins avui, l’ajuntament valora satisfactòriament el desenvolupament de la Festa Major. Segons la regidora de Cultura, l’alt nombre de peticions d’entrades demostra la bona feina feta amb la programació.

Demà dimecres és ja 8 de setembre, diada central de la festa palafollenca, i la jornada començarà amb matinades dels Diablesfolls i una xocolatada. Al matí s’oferiran jocs de fusta gegants al costat de l’església, lloc on es farà l’Ofici solemne al migdia. Després hi haurà sardanes de la Cobla Palafolls al Fòrum Palatiolo.

A la tarda, la programació continuarà amb el concert del grup de música infantil i familiar Xiula, a la plaça de Poppi. Més tard, a Valls d’Ax es durà a terme l’elecció de Pubillatge i el concert de l’Orquestra Girasol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics