Lleuger repunt de casos de Covid-19 a Palafolls, tot i que continua a la baixa el nombre d’ingressats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les dades setmanals sobre nous contagis de coronavirus al nostre municipi han registrat aquests darrers set dies un lleuger increment respecte la setmana anterior. Des de dimarts passat s’han detectat a Palafolls 10 nous casos positius de Covid-19, quatre més que l’anterior setmana.

Als municipis veïns, en canvi, la tendència és totalment a la baixa. Durant els últims set dies, el nombre de nous positius a Tordera ha baixat dels 9 als 2 casos en l’última setmana, mentre que a Malgrat la reducció ha estat de 17 casos la setmana anterior a 7 segons els últims registres.

Paral·lelament, també va disminuint el nombre de pacients ingressats per la Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella. Segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ara són un total de 14 persones, 4 menys que ara fa una setmana.

Pel que fa a la vacunació contra el coronavirus, fins aquest cap de setmana prop d’un 69% de la població de Palafolls havia rebut ja la pauta completa -més d’un 73% de la ciutadania ja tenia la primera dosi. Segons les dades de Departament de Salut, la franja d’edat palafollenca amb menys cobertura de la vacuna són les persones d’entre 30 i 34 anys, entre les quals només un 57% tenia la pauta completa. La segueix la franja d’edat de 20 a 29 anys, on no s’arribava tampoc al 60%. De fet, a partir de la franja d’edat de 35 a 39 anys, les dades mostren com entre les persones de més edat hi ha més cobertura vacunal amb la pauta completa.

D’altra banda, segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 113 punts i l’RT és del 0,82.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics