Incrementa en un 38% la quantitat dels ajuts Covid a les famílies palafollenques

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha resolt favorablement un total de 31 subvencions aquest 2021 per a famílies palafollenques afectades laboralment per la pandèmia. La xifra total dels ajuts puja enguany fins als 27.500 euros, un 38% més que l’atorgada el passat 2020, quan van ser prop de 17.000 euros.

Segons informa el consistori palafollenc, s’han denegat un total de 17 sol·licituds per diversos motius. La majoria de les que han estat rebutjades ho han estat per superar el llindar econòmic, però també se n’han denegat per duplicitat de sol·licituds per unitat familiar, per incompatibilitats amb subvencions de la mateixa administració, per no estar afectat laboralment per la Covid-19 i també per manca de justificació.

L’Ajuntament afirma que tot el procés d’adjudicació ha estat avalat en tot moment per l’àrea de Serveis Socials del consistori i l’àrea d’intervenció, així com per la comissió en l’àmbit polític que s’ha reunit periòdicament per fer-ne el seguiment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics