Les entitats palafollenques fan campanya per la vacunació contra la Covid-19 entre els més joves

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha engegat una campanya conjunta amb la Corporació de Salut i el Maresme i la Selva i el Departament de Salut de la Generalitat per promoure la vacunació contra el coronavirus.

Igualment com ja es va dur a terme l’any passat amb la campanya de la grip, el nostre municipi s’ha sumat a la crida feta des de l’àmbit sanitari perquè referents locals promoguin la vacuna entre la ciutadania.

Si bé l’any passat es va fer amb persones concretes, enguany s’ha apostat pel paper de les entitats locals, sobretot les de l’àmbit esportiu, ja que la campanya va adreçada al col·lectiu d’edat d’entre 18 i 30 anys, la franja on es detecta menys ritme de vacunació contra la Covid.

En parla Sònia González, regidora de Salut Pública de l’Ajuntament de Palafolls.

La campanya, que s’ha anomenat “Vacuna’t ARA” ha fet públic un vídeo on apareixen diferents membres d’entitats esportives de Palafolls que, amb un gest, conviden a la població a vacunar-se per frenar la Covid-19.

González informa que la participació a la campanya es va fer extensiva a d’altres entitats locals que, finalment, no han pogut aparèixer a les imatges promocionals però que igualment hi prenen part. A la vegada, la regidora explica que a finals de setmana es penjarà, als pregoners municipals, la imatge en paper de la iniciativa.

A Palafolls hi ha actualment un 75% de la població amb almenys la primera dosi de la vacuna, així com un 66,5% que ja ha rebut la pauta completa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics