Continuen els problemes de salubritat i civisme al polígon

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Desenes de bosses d’escombraries s’acumulen durant dies en diferents racons del polígon d’en Puigvert. Són els residus generats pels diversos camioners que passen la nit o que fan els seus àpats al costat dels seus vehicles estacionats en aquest polígon industrial.

Tots els esforços i iniciatives de l’Ajuntament per intentar netejar i millorar la situació de les escombraries han estat infructuosos, de moment. Tampoc hi ajuda l’evident manca de contenidors a la zona, ja que en el tram on estacionen o pernocten més camions de gran tonatge només hi ha una única illa de contenidors, que a més és incompleta, ja que només n’hi ha un pels envasos i un pel rebuig.

Segons expliquen fonts de l’Ajuntament, la voluntat actual és la d’augmentar el nombre de contenidors per tal de facilitar el reciclatge dels residus dels camioners.

El mes de setembre, l’Ajuntament es va encarregar de netejar no només la brossa més visible, sinó també la que s’havia abocat als vorals dels carrers del polígon. S’anunciaven llavors sancions a aquest tipus d’accions incíviques, però el fet és que, de moment, es mantenen els problemes d’insalubritat per culpa de les deixalles acumulades als marges de la zona.

El consistori no troba la fórmula per evitar aquestes situacions. Fa anys es va decidir prohibir l’estacionament de vehicles de gran tonatge als vorals, i s’immobilitzava tant els remolcs com les tractores amb ceps policials per tal que fessin efectiu el pagament de les multes. També es van col·locar tanques per evitar l’estacionament i la conseqüent degradació de l’entorn al polígon.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics