URGENT

Es reprèn el servei de prevenció de drogodependència a Palafolls

Compartiu aquesta història

El ple d’aquest dijous ha d’aprovar un conveni amb el Consell Comarcal per la creació d’un servei de detecció de necessitats, planificació, coordinació i realització d’accions de promoció de la salut i prevenció de drogodependència al nostre municipi.

Palafolls ja havia participat d’un projecte comú a la zona de l’alt Maresme fa uns anys, però en va sortir arran de la crisi econòmica. Ara Palafolls torna a apostar per un programa de prevenció de les drogodependències que compartirà amb Malgrat, Tordera i Calella, tot i que no es començarà a desenvolupar fins l’any que ve.

És un dels punts previstos al ple municipal de demà dijous. El ple ordinari inclou 14 punts a l’ordre del dia, entre els quals l’aprovació de l’expedient de contractació del servei de recollida d’animals domèstics a Palafolls. 

El ple donarà compte de la morositat i del termini mig de pagament de l’Ajuntament de Palafolls corresponent al tercer trimestre de l’any i, com ja va avançar aquesta emissora ahir, del canvi de dedicació i retribució del regidor de comunicació, Oriol Jordan.

El ple també modificarà el projecte de renovació parcial de la canonada d’impulsió d’aigua corrent des dels semàfors d’entrada al poble i fins el camí del Castell. Un projecte que haurà d’evitar les continuades rebentades de l’actual canonada com la viscuda fa unes setmanes a la mateix plaça Major. 

La sessió, que començarà a les7 de la tarda, es farà presencialment a la sala de plens i serà retransmesa en directe per Ràdio Palafolls, tant al 107.7 fm com també per internet i en vídeo a través de les seves xarxes socials.

ORDRE DEL DIA

1.- APROVACIÓ ACTA ANTERIOR


2.- INFORMACIONS DE PRESIDÈNCIA


3.- DONAR COMPTE DE LA INFORMACIÓ PRESSUPOSTÀRIA DEL TERCER TRIMESTRE DE 2021.


4.- DONAR COMPTE DE L’INFORME D’INTERVENCIÓ I DE TRESORERIA DE COMPLIMENT AMB L’ARTICLE 4 DE LA LLEI 15/2010, DE 5 DE JULIOL, DE MODIFICACIÓ DE LA LLEI 3/2004, DE 29 DE DESEMBRE, PER LA QUAL S’ESTABLEIXEN MESURES DE LLUITA CONTRA LA MOROSITAT EN LES OPERACIONS COMERCIALS, CORRESPONENT AL TERCER
TRIMESTRE DEL 2021.


5.- DONAR COMPTE DE L’INFORME D’INTERVENCIÓ I DE TRESORERIA DEL PERÍODE MIG DE PAGAMENT A PROVEÏDORS (TERCER TRIMESTRE 2021).

6.- APROVACIÓ DE LA MODIFICACIÓ Nº. 11/2021 DE CRÈDIT EXTRAORDINARI I SUPLEMENT DE CRÈDIT.

7.- APROVACIÓ DEL CONVENI D’ENCÀRREC DE GESTIÓ ENTRE EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME I L’AJUNTAMENT DE PALAFOLLS PER A LA CONTRACTACIÓ CONJUNTA D’UN SERVEI PER LA DETECCIÓ DE NECESSITATS, PLANIFICACIÓ, COORDINACIÓ I REALITZACIÓ D’ACCIONS DE PROMOCIÓ DE LA SALUT I PREVENCIÓ DE LES
DROGODEPENDÈNCIES ALS MUNICIPIS DE CALELLA, MALGRAT DE MAR, PALAFOLLS I TORDERA.

8.- APROVACIÓ DE L’EXPEDIENT DE CONTRACTACIÓ DEL SERVEI DE RECOLLIDA, ACOLLIDA I ASSISTÈNCIA D’ANIMALS DOMÈSTICS DE COMPANYIA I D’ANIMALS SALVATGES URBANS ABANDONATS I/O PERDUTS A LA VIA PÚBLICA DINS DEL MUNICIPI DE PALAFOLLS.

9.- APROVACIÓ DE LA MODIFICACIÓ DELS TORNS HORARIS DE LA POLICIA LOCAL.

10.- DETERMINACIÓ DE L’ASSIGNACIÓ DEL SUBFACTORS VARIABLES DEL COMPLEMENT ESPECÍFIC DE LA POLICIA LOCAL.

11.- MODIFICACIÓ DE L’ACORD DE PLE DEL PROJECTE DE RENOVACIÓ PARCIAL DE LA CANONADA D’IMPULSIÓ FINS EL DIPÒSIT D’AIGUA DE MAS CARBÓ ENTRE LA CTRA. B682 I EL CAMÍ DEL CASTELL.

12.- MODIFICACIÓ DEL RÈGIM DE DEDICACIÓ I RETRIBUCIÓ D’UN REGIDOR DE LA CORPORACIÓ.

13.- MOCIÓ EN RELACIÓ A LA NOVA NORMATIVA QUE REGULA L’IMPOST DE LA PLUSVÀLUA

14.- PRECS I PREGUNTES.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics