Es reprèn el servei de prevenció de drogodependència a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El ple d’aquest dijous ha d’aprovar un conveni amb el Consell Comarcal per la creació d’un servei de detecció de necessitats, planificació, coordinació i realització d’accions de promoció de la salut i prevenció de drogodependència al nostre municipi.

Palafolls ja havia participat d’un projecte comú a la zona de l’alt Maresme fa uns anys, però en va sortir arran de la crisi econòmica. Ara Palafolls torna a apostar per un programa de prevenció de les drogodependències que compartirà amb Malgrat, Tordera i Calella, tot i que no es començarà a desenvolupar fins l’any que ve.

És un dels punts previstos al ple municipal de demà dijous. El ple ordinari inclou 14 punts a l’ordre del dia, entre els quals l’aprovació de l’expedient de contractació del servei de recollida d’animals domèstics a Palafolls. 

El ple donarà compte de la morositat i del termini mig de pagament de l’Ajuntament de Palafolls corresponent al tercer trimestre de l’any i, com ja va avançar aquesta emissora ahir, del canvi de dedicació i retribució del regidor de comunicació, Oriol Jordan.

El ple també modificarà el projecte de renovació parcial de la canonada d’impulsió d’aigua corrent des dels semàfors d’entrada al poble i fins el camí del Castell. Un projecte que haurà d’evitar les continuades rebentades de l’actual canonada com la viscuda fa unes setmanes a la mateix plaça Major. 

La sessió, que començarà a les7 de la tarda, es farà presencialment a la sala de plens i serà retransmesa en directe per Ràdio Palafolls, tant al 107.7 fm com també per internet i en vídeo a través de les seves xarxes socials.

ORDRE DEL DIA

1.- APROVACIÓ ACTA ANTERIOR


2.- INFORMACIONS DE PRESIDÈNCIA


3.- DONAR COMPTE DE LA INFORMACIÓ PRESSUPOSTÀRIA DEL TERCER TRIMESTRE DE 2021.


4.- DONAR COMPTE DE L’INFORME D’INTERVENCIÓ I DE TRESORERIA DE COMPLIMENT AMB L’ARTICLE 4 DE LA LLEI 15/2010, DE 5 DE JULIOL, DE MODIFICACIÓ DE LA LLEI 3/2004, DE 29 DE DESEMBRE, PER LA QUAL S’ESTABLEIXEN MESURES DE LLUITA CONTRA LA MOROSITAT EN LES OPERACIONS COMERCIALS, CORRESPONENT AL TERCER
TRIMESTRE DEL 2021.


5.- DONAR COMPTE DE L’INFORME D’INTERVENCIÓ I DE TRESORERIA DEL PERÍODE MIG DE PAGAMENT A PROVEÏDORS (TERCER TRIMESTRE 2021).

6.- APROVACIÓ DE LA MODIFICACIÓ Nº. 11/2021 DE CRÈDIT EXTRAORDINARI I SUPLEMENT DE CRÈDIT.

7.- APROVACIÓ DEL CONVENI D’ENCÀRREC DE GESTIÓ ENTRE EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME I L’AJUNTAMENT DE PALAFOLLS PER A LA CONTRACTACIÓ CONJUNTA D’UN SERVEI PER LA DETECCIÓ DE NECESSITATS, PLANIFICACIÓ, COORDINACIÓ I REALITZACIÓ D’ACCIONS DE PROMOCIÓ DE LA SALUT I PREVENCIÓ DE LES
DROGODEPENDÈNCIES ALS MUNICIPIS DE CALELLA, MALGRAT DE MAR, PALAFOLLS I TORDERA.

8.- APROVACIÓ DE L’EXPEDIENT DE CONTRACTACIÓ DEL SERVEI DE RECOLLIDA, ACOLLIDA I ASSISTÈNCIA D’ANIMALS DOMÈSTICS DE COMPANYIA I D’ANIMALS SALVATGES URBANS ABANDONATS I/O PERDUTS A LA VIA PÚBLICA DINS DEL MUNICIPI DE PALAFOLLS.

9.- APROVACIÓ DE LA MODIFICACIÓ DELS TORNS HORARIS DE LA POLICIA LOCAL.

10.- DETERMINACIÓ DE L’ASSIGNACIÓ DEL SUBFACTORS VARIABLES DEL COMPLEMENT ESPECÍFIC DE LA POLICIA LOCAL.

11.- MODIFICACIÓ DE L’ACORD DE PLE DEL PROJECTE DE RENOVACIÓ PARCIAL DE LA CANONADA D’IMPULSIÓ FINS EL DIPÒSIT D’AIGUA DE MAS CARBÓ ENTRE LA CTRA. B682 I EL CAMÍ DEL CASTELL.

12.- MODIFICACIÓ DEL RÈGIM DE DEDICACIÓ I RETRIBUCIÓ D’UN REGIDOR DE LA CORPORACIÓ.

13.- MOCIÓ EN RELACIÓ A LA NOVA NORMATIVA QUE REGULA L’IMPOST DE LA PLUSVÀLUA

14.- PRECS I PREGUNTES.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics