Palafolls acollirà una nova donació de sang el proper dissabte 27

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Banc de Sang i Teixits organitza una nova jornada de donació de sang al nostre municipi, com fa regularment arreu del territori.

La pròxima cita serà el dissabte 27 de novembre, i l’espai per la donació tornarà a ser a l’edifici del MiD, al Fòrum Palatiolo, com ja s’ha fet en anteriors ocasions. S’han obert torns tant al matí com a la tarda.

Per donar sang cal fer una reserva prèvia de la franja horària desitjada, entre les 10 del matí i les 2 del migdia i entre les 5 de la tarda i les 9 del vespre. En total s’han obert una mica més de 100 places.

Les persones interessades en donar sang han de tenir entre 18 i 70 anys d’edat, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. En el cas de les dones, es pot donar sang un màxim de tres vegades l’any, i en el dels homes, un màxim de quatre, deixant dos mesos de separació entre cada donació. Abans de la donació es fa una entrevista mèdica i es mira la pressió i el nivell d’hemoglobina.

Per a qualsevol dubte entorn a la donació de sang, es pot contactat amb el Banc de Sang i Teixits a través del telèfon 93 557 35 66, enviant un correu electrònic a l’adreça atencioaldonant@bst.cat o bé a les diverses xarxes socials de l’òrgan.

Podeu reservar cita per donar sang a Palafolls el proper 27 de novembre a través d’aquest enllaç: Apunta’t per donar sang

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics