Malgrat constitueix la seva Taula local de Planificació Educativa

Foto: ds_30 - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Malgrat i el Departament d’Educació de la Generalitat van constituir aquesta setmana passada la Taula local de Planificació Educativa.

Segons afirma el consistori, es tracta d’un nou òrgan que s’ha creat per garantir la participació dels ens locals en la programació de l’oferta educativa. A la vegada, la taula ha de servir per definir el futur mapa educatiu del municipi.

A la reunió del passat dijous es van definir també els membres de la taula que participaran a les comissions de participació. L’òrgan està format pel director dels Serveis Territorials d’Educació del departament d’Educació; l’adjunta de Direcció i Planificació Escolar; l’inspector de la zona i del departament de Planificació d’Educació. Per part del consistori malgratenc, en formen part l’alcalde, Joan Mercader; la regidora d’Educació, i cinquena tinent d’alcalde, Lurdes Borrell, així com la tècnica municipal.

Segons l’Ajuntament de Malgrat de Mar, la taula és una aposta del Departament d’Educació per la corresponsabilitat del món local i participació de la comunitat educativa en la planificació educativa. En aquest sentit, es considera que aquesta nova taula ha de permetre reforçar la corresponsabilitat en matèria de planificació, escolarització i admissió d’alumnes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics