S’inicien obres de millora a la pista d’atletisme de la Figuerassa després de les reclamacions del club local

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La secció d’atletisme del CD Palafolls fa pràcticament una dècada que utilitza les instal·lacions de la zona esportiva de la Figuerassa, al barri de Sant Lluís, per dur-hi a terme els seus entrenaments.

Durant els 9 anys d’activitat, des de l’entitat asseguren que no s’ha produït cap millora al recinte per tal de continuar amb la pràctica esportiva d’una forma adequada, però aquesta setmana han començat uns treballs de millora en una de les parts de la pista. Concretament, s’ha començat a reubicar el fossat on es practica el salt de llargada, després que el CD Palafolls reclamés un canvi d’ubicació de l’actual espai, ubicat en un lloc amb poca llum i on les arrels dels arbres malmetien la pista.

En parla Jordi Páez, responsable de la secció d’atletisme del CD Palafolls.

Des de l’entitat palafollenca s’han reclamat canvis per la pràctica de llançament i també els salts, tant d’alçada com de llargada, i esperen que les obres que s’han iniciat aquesta setmana no siguin les úniques que es facin a la Figuerassa.

Tot i que encara es desconeix quan es materialitzarà per complet, Páez afirma que des del consistori s’ han mantingut converses amb la Diputació de Barcelona per tal d’obtenir ajuts econòmics per un projecte de millora de la Figuerassa.

Des de la secció d’atletisme del CD Palafolls s’espera que les obres de millora que ja han arrencat serveixin per solucionar les mancances que tenen les instal·lacions per la seva pràctica esportiva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics