Palafolls celebrarà el Sant Jordi amb múltiples activitats al centre

Imatge del Sant Jordi de 2018 a Palafolls. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El final de les restriccions anticovid arriben a les portes del Sant Jordi i Palafolls ja té a punt una celebració prepandèmica amb les tradicionals parades al Fòrum Palatiolo el dia 23, dissabte, però també amb un seguit d’activitats paral·leles ja des de divendres.

El dia 22 els alumnes de l’institut repetiran la plantada de poemes a la gespa de la plaça de les Valls d’Ax. A la tarda es farà la presentació del llibre “El violinista de la ronda de dalt” de Bernardo Muñoz. Un acte previst a la Biblioteca Enric Miralles.

A les 20.30 al teatre, Rubén Espinosa i Marc Andurell presenten “El vol de l’home ocell” una obra de microteatre que  explica la història del Comte Arnau a partir del text de Joan Maragall i les cançons del grup musical Sangtraït.

Ricard Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, explica què té a veure la música del grup de la Jonquera amb la llegenda del comte Arnau

Ja dissabte, diada de Sant Jordi, tant al matí i a la tarda hi haurà parada de llibres i roses al Fòrum Palatiolo, que serà l’epicentre de la jornada, però també s’han previst diferents activitats infantils al matí. Així a les 10 començarà la lectura de llibres per a totes les edats al Parc Joaquim Ruyra. A la mateixa hora i també al parc es donarà inici una activitat per pintar el Sant Jordi.

A les 11, al casal de l’avi, es podrà escoltar la rondallaire Gisela Llimona.

A la tarda, a quarts de vuit, es farà la presentació del segon número de la revista Vilelles. Es tracta de la revista anual dedicada al patrimoni natural i històric de la nostra localitat.

Les activitats són gratuïtes, però la presentació de Vilelles, el musical i la presentació del llibre a la biblioteca necessiten de reserva de plaça.

Després de dues edicions amb moltes restriccions, enguany es podrà celebrar amb certa normalitat i per això, aprofitant que cau en dissabte, s’ha establert una programació paral·lela d’activitats més enllà de les tradicionals parades al centre de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics