La nova empresa encarregada de la neteja viària de Palafolls comença avui

La nova escombradora, encara sense logotipar, actuant a Palafolls. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests divendres ha començat el nou contracte de neteja viària de Palafolls. A principis d’any l’empresa Germans Alum de Malgrat va guanyar el concurs i en els propers 4 anys serà l’encarregada de la neteja de carrers i places del nostre poble.

El contracte, que comença avui, preveu que l’escombradora passi 3 cops per setmana als principals carrers del centre, Santa Maria i Sant Lluís.

A la resta de població, és a dir a totes les urbanitzacions, el compromís és que almenys passin dos cops per setmana amb l’escombradora. Des del consistori, esperen que amb aquest nou contracte, hi hagi una millora d’imatge al municipi. Ho explica Helio López, tècnic de medi ambient de l’Ajuntament de Palafolls. 

Això suposa un augment significatiu de la freqüència de pas pels carrers del municipi. Per fer-ho l’empresa ha adquirit una escombradora sobre camió, i altres escombradores petites mecanitzades.

A partir d’avui, Germans Alum també s’encarrega de la neteja després de festes populars o de la zona del mercat setmanal així com del buidat i del manteniment de les papereres d’arreu del poble. En aquest sentit, es preveuen buidar 3 cops per setmana i incorporar una 50a de noves papereres per substituir-ne de trencades i de posar-ne en nous espais.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, el nou contracte també preveu una actuació de xoc ara a l’inici per fer una neteja general del poble i esborrar pintades de parets, ja que aquesta serà també una de les tasques de la nova empresa.

El servei de neteja viària, que té un cost de 370.000€ anuals, havia d’haver començat fa dos mesos, però el consistori va autoritzar un edarreriment ja que, per culpa de la crisi de subministraments, no es comptava amb la maquinària especificada al contracte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics