Acondicionaran la zona esportiva de Ciutat Jardí amb noves pistes de petanca i nou camp de futbol 7

El centre cívic Cim de Miralles
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La junta de govern local ha adjudicat avui dimarts les obres d’adequació de la zona esportiva de Ciutat Jardí.

Actualment el camp de futbol està abandonat i durant els darrers mesos ha servit per guardar els antics contenidors d’escombraries que es van retirar fa 4 anys amb la introducció de les noves illes de reciclatge.

Ara, però, el consistori vol donar un impuls a aquesta zona esportiva amb el condicionament de les pistes esportives de Ciutat Jardí, situades a l’avinguda de les Flors amb l’habilitació d’unes pistes de petanca i la col.locació de nous elements esportius, com ara porteries, que permetin una millor funcionalitat a l’espai que es transformarà en camp de futbol 7, més petit que l’actual.

Contenidors al camp de futbol de Ciutat Jardí al 2020. Foto: RP

L’actual camp de futbol de Ciutat Jardí es troba a tocar del centre cívic Cim de Miralles, que al seu pis inferior compta amb vestidors preparats per donar servei a les instal·lacions esportives. La veritat, però, és que aquests vestidors s’han usat molt poques vegades des que es van inaugurar al 2011.

A banda de la renovació i habilitació d’espais esportius per a ús de la ciutadania, les obres aprovades avui també volen condicionar el primer pis de centre Cívic Cim de Miralles. Es tracta de la sala polivalent usada habitualment per l’Associació de veïns d’aquesta urbanització i que recentment ha estat tancada per culpa de la covid.

Segons expliquen fonts municipals, es preveu instal·lar una cuina a l’equipament per donar-li més versatilitat a la instal·lació. Això permetria poder usar el centre cívic per a més esdeveniments després d’aquests més de 10 anys infrautilitzat.

La creació del Cim de Miralles i l’últim condicionament del camp de futbol de Ciutat Jardí daten del 2011, gràcies a una forta inversió de l’Estat, amb els coneguts plans ZP, que van permetre la inversió de 300.00€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics