URGENT

Acondicionaran la zona esportiva de Ciutat Jardí amb noves pistes de petanca i nou camp de futbol 7

Compartiu aquesta història

La junta de govern local ha adjudicat avui dimarts les obres d’adequació de la zona esportiva de Ciutat Jardí.

Actualment el camp de futbol està abandonat i durant els darrers mesos ha servit per guardar els antics contenidors d’escombraries que es van retirar fa 4 anys amb la introducció de les noves illes de reciclatge.

Ara, però, el consistori vol donar un impuls a aquesta zona esportiva amb el condicionament de les pistes esportives de Ciutat Jardí, situades a l’avinguda de les Flors amb l’habilitació d’unes pistes de petanca i la col.locació de nous elements esportius, com ara porteries, que permetin una millor funcionalitat a l’espai que es transformarà en camp de futbol 7, més petit que l’actual.

Contenidors al camp de futbol de Ciutat Jardí al 2020. Foto: RP

L’actual camp de futbol de Ciutat Jardí es troba a tocar del centre cívic Cim de Miralles, que al seu pis inferior compta amb vestidors preparats per donar servei a les instal·lacions esportives. La veritat, però, és que aquests vestidors s’han usat molt poques vegades des que es van inaugurar al 2011.

A banda de la renovació i habilitació d’espais esportius per a ús de la ciutadania, les obres aprovades avui també volen condicionar el primer pis de centre Cívic Cim de Miralles. Es tracta de la sala polivalent usada habitualment per l’Associació de veïns d’aquesta urbanització i que recentment ha estat tancada per culpa de la covid.

Segons expliquen fonts municipals, es preveu instal·lar una cuina a l’equipament per donar-li més versatilitat a la instal·lació. Això permetria poder usar el centre cívic per a més esdeveniments després d’aquests més de 10 anys infrautilitzat.

La creació del Cim de Miralles i l’últim condicionament del camp de futbol de Ciutat Jardí daten del 2011, gràcies a una forta inversió de l’Estat, amb els coneguts plans ZP, que van permetre la inversió de 300.00€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics