URGENT

Malgrat no troba empresa per reasfaltar els carrers

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana acabava el termini de licitació dels treballs de repavimentació de carrers a la població veïna i cap empresa ha presentat proposta. Això obligarà al consistori ha declarar desert el concurs i a tornar a treure a licitació el projecte.

Rere d’aquesta manca d’interès de les empreses hi podria haver l’actual crisi de subministrament o de pujada de preus dels materials que farien inviable per a les empreses presentar-se a un concurs on el projecte executiu està redactat de fa temps, amb un pressupost ja desfasat respecte els preus actuals.

No és una novetat. De fet és el que ja ha passat a Malgrat amb les obres de remodelació del Centre Cultural, que també ha quedat desert per manca d’ofertes. Les raons donades pel consistori en aquest cas ja apunten a la inestabilitat de preus que fa que ara sigui inviable per a les empreses embarcar-se en grans projectes per la possibilitat d’augment de les despeses.

Malgrat havia tret a licitació el projecte per reasfaltar  21 trams de carrers de la localitat i dos dels principals aparcaments de la vila. El pressupost de licitació voltava els 300.000€.

Es dóna la casualitat que Palafolls també té en marxa una licitació per asfaltar diferents carrers de la nostra vila. En el cas palafollenc el concurs, que preveu una inversió de 600.000€, s’ha tancat també aquesta setmana amb almenys una empresa presentada. Ara caldrà avaluar la proposta feta abans de poder adjudicar els treballs que haurien de començar passat l’estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics