Els abonaments de Rodalies i de Mitja Distància seran gratuïts els darrers tres mesos de l’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir el president Espanyol, Pedro Sánchez, va anunciar que el govern asumiria la bonificació del 100% dels abonaments de Rodalies i els trens de mitja distància, els que són multiviatge. Pel que viatjar en tren serà gratuït de forma temporal, des de l’1 de setembre fins el 31 de desembre.

Aquesta és una de les mesures que va anunciar ahir en el marc del debat sobre l’estat de la nació per combatre la inflació.

Durant aquest període de temps, ja es tenia previst fer una rebaixa del 50%, del qual un 30% se’n carregava el govern central i la resta els ajuntaments. Però ara, aquesta reducció del 50% ha passat a ser del 100%, pel que fa els trens de mitja distància i els de Rodalies.

Un dels objectius del Govern, tal com va anunciar el passat mes de juny, és fomentar l’ús del transport públic com a mitjà de transport segur, fiable, còmode, econòmic i sostenible, envers als vehicles particulars. Es tracta doncs, d’un projecte per combatre aquesta inflació disparada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics