Comença el servei de BiblioPiscina amb premsa, contes infantils i revistes

Imatge de la BiblioPiscina. AjPalafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest mes d’agost els banyistes que vagin a la piscina podran consultar les principals revistes del moment, la premsa diària i disposaran de contes infantils per gaudir encara més de la seva estada en aquest equipament.

La Biblioteca de Palafolls ha engegat una prova pilot del servei de BiblioPiscina que es durà a terme durant tot aquest mes d’agost.

Cada setmana la biblioteca deixarà revistes vàries i contes infantils per a diferents edats a la piscina, per tal que els banyistes puguin consultar-les mentre són en aquest equipament.

Només seran consultables mentre s’estigui a la piscina i no caldrà usar cap carnet per poder llegir aquests documents que s’aniran renovant cada setmana, per tal de tenir sempre varietat pels usuaris de la piscina municipal.

Ho explica Anna Miralles, directora de la Biblioteca de Palafolls.

Miralles recorda que la biblioteca està molt a prop de la piscina i que qui vulgui pot anar-hi per treure en prèstec altres documents com ara llibres. Si la Bibliopiscina té èxit en aquesta prova pilot, l’any que ve es podria ampliar.

El servei de Bibliopiscina no és nou, ja va estar en funcionament anys enrere amb prop de 300 títols entre revistes i llibres. Eren exemplars passats o malmesos i que no eren aptes pel préstec bibliotecari. 

Ara però, les revistes que es posen a disposició dels banyistes seran actuals i llibres del catàleg de la secció infantil de la Biblioteca Enric Miralles

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics