El Teatre Clavé de Tordera presenta la programació estable tardor 2022

Foto: Aj. Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de l’estiu, el Teatre Clavé torna amb les forces renovades i amb una temporada nova plena d’espectacles. Des de Ràdio Palafolls hem parlat amb Josep Navarro, el director del teatre, perquè ens expliqués què podrem trobar aquesta tardor al Teatre Clavé de Tordera. 

Tal com explica, obrirà la temporada “Insòlit” que és una proposta completament nova arrelada al territori que se centra en els productes i els productors de proximitat. 

La seguiran “El Diablo Cojuelo”, “León a la terra dels homes”, “El trencanous”. Pels més petits, finalment, el teatre ha preparat “De bracet”, un espectacle de música i teatre que a través de la poesia transportarà als més petits a llocs sorprenents. 

La venda d’entrades i abonaments comença dilluns 19 de setembre a les taquilles del Teatre Clavé. A banda de les entrades individuals, per al Cicle familiar es mantenen els paquets ‘EN FAMÍLIA!’ que permeten comprar diverses entrades per un mateix espectacle a preu reduït. Per més informació podeu consultar el web del Teatre Clavé. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics