Tordera finalitza les obres de remodelació del vial d’enllaç al Camp Municipal d’Esports

Foto: Ajuntament de Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquest dimarts a la tarda, el vial d’enllaç al Camp Municipal d’Esports, que va quedar afectat pel temporal Glòria, ja està obert al trànsit. 

El projecte ha consistit en la restitució de la part de vial afectada amb un reforç del talús de contenció de terres que garanteixi l’estabilitat de la llera. Tenint en compte que la infraestructura afectada era de recent construcció, es va donar per vàlida la solució de la remodelació i reconstrucció. 

El vial és un camí de doble sentit de circulació que connecta els pàrquings del mercat setmanal (marge esquerre) i el del camp de futbol (marge dret). L’obra, valorada en 110.000€, s’ha finançat amb dues subvencions de la Generalitat i el Govern Central que sufraguen l’import a parts iguals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics