La 42a edició del Mini Print s’exposarà a la Fundació Tharrats de Pineda

Foto: Ajuntament de Pineda
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Fundació Tharrats acollirà la 42a edició del concurs internacional  Mini Print. Artistes de tot el món han presentat els seus mini gravats, aplicant les diferents tendències i tècniques d’estampació, explorant totes les possibilitats de les arts d’avantguarda. Les obres que es podran veure ja han estat exposades a altres indrets del territori i del món, en primer lloc a Cadaqués i després al Regne Unit. Ara es podran veure a Pineda de Mar tot just abans que siguin instal·lades a França de manera definitiva. 

El concurs ha tingut un total de nou finalistes i sis guanyadors provinents d’arreu del món, refermant la seva qualitat de certamen internacional. Els premiats han sigut MB Flanders (Estats Units), Shigehiro Kano (Japó), Marianne Badertscher (Suïssa), Josy Malagrida (Espanya), Kevin Cummins (Estats Units) i Luciano Segurajáuregui (Mèxic). Els elements que més s’han valorat de les obres han sigut el joc i combinació dels colors, el traç i l’evocació d’un univers més gran en gravats tan petits.

L’exposició serà inaugurada demà divendres 14 d’octubre a les 18.00h. Serà un acte obert al públic que tindrà lloc a la mateixa seu de la Fundació Tharrats, que està ubicada a la primera planta de l’espai Can Comas. Finalment, aquesta exposició podrà visitar-se fins el proper diumenge 6 de novembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics