Steffi Mallebrein presenta ‘Mi vida con el bicho’ a la Biblioteca Enric Miralles en commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

‘Mi vida con el bicho’ es un relat autobiogràfic de l’autora en què explica tot el procés vital que va fer amb el càncer de mama. Tal com indica, el llibre mostra des del primer moment en què descobreix que té càncer, els seus sentiments i les seves  inquietuds al llarg del procés, entre altres. Tot això, ho fa des de una vessant positiva.

Per Steffi Mallebrein, el llibre va ser com el seu psicòleg. Gràcies a escriure tot el que li passava mentre durava la seva malaltia, va poder desfogar-se i mantenir-se positiva. Per ella, l’important d’aquest llibre és explicar a altres dones que no estan soles en el procés, sinó que també hi ha altres dones que estan patint i vivint el mateix. 

‘Mi vida con el bicho’, però, no només està dirigit a dones que tinguin càncer de mama. L’autora explica que està dirigit a tothom perquè els permetrà entendre i saber ajudar algú que pateix aquesta malaltia, a banda de promoure l’autoexploració femenina per poder evitar mals majors.

La presentació es farà aquesta tarda a la biblioteca Enric Miralles de Palafolls a partir de les 19h en commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama. En aquest sentit, l’Ajuntament també commemorarà la cita. Ho farà il·luminant de color rosa la torre de guaita de la plaça de les Valls d’Ax.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics