Promoció Econòmica de Tordera prepara dues iniciatives d’impuls al comerç local

Foto: Ajuntament de Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Tordera, a través de l’àrea de promoció econòmica i amb cofinançament de l’Oficina de Suport al Teixit Comercial Local de la Diputació de Barcelona, ha engegat una nova campanya per impulsar el comerç local mitjançant ajudes i subvencions per obrir nous negocis a Tordera.

La campanya s’estructura en dues parts, d’una banda, otorgarà subvencions per al foment de l’obertura de nous establiments al nucli antic, i, d’altra banda, identificarà els locals comercials per llogar.

Pel que fa  a les subvencions per al foment d’obertura de nous establiments al nucli antic, tenen l’objectiu de revitalitzar econòmicament el nucli a través del suport a l’activitat comercial, incentivant l’obertura de nous establiments de comerç al detall i serveis. Els destinataris de les subvencions són persones físiques o jurídiques que hagin obert o obrin un establiment durant aquest any (fins a 30 de novembre de 2022) als carrers Doctor Trueta, Sant Ramon, Ciutadans i plaça Església. 

Quant a la campanya d’identificació dels locals comercials per llogar, l’àrea de Promoció Econòmica vol identificar els locals comercials buits del municipi, dotant-los d’una imatge gràfica homogènia. 

A més, des de l’àrea ofereix una cartera de serveis específica per emprenedors, autònoms i empreses com ara: informació i orientació mitjançant assessorament personalitzat a emprenedors; assessorament en el procés d’elaboració del pla d’empresa; cerca i tramitació d’ajuts, subvencions i ajuts vigents en l’àmbit de la creació d’empreses; entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics