L’alcalde visita Mas Reixac

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte s’ha preparat una nova jornada de trobades amb l’alcalde. Aquesta vegada, la zona de Palafolls que s’ha triat és Mas Reixac, concretament a la plaça de Mas Reixac. 

Aquesta és la tercera trobada que l’alcalde fa amb la ciutadania, recordem que ja s’han fet dues, una al barri de Sant Lluís i una altra al de Santa Maria. D’aquestes converses, l’ajuntament ha pogut extreure algues de les qüestions que més preocupen als veïns. En aquest sentit, els excrements de gos a la via pública, l’incivisme i la neteja viària són alguns dels temes recurrents. 

Recordem que la intenció de la iniciativa és acostar més l’Ajuntament a la població i que els palafollencs i palafollenques puguin exposar, preguntar i proposar el que considerin per tal de millorar el municipi.  Així és com el proper dissabte 5 de novembre a partir de les 12h l’alcalde de Palafolls atendrà tothom a la Plaça de Mas Reixac.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics