Les vendes de panellets es mantenen a Palafolls malgrat la inflació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada tardor, a banda de les castanyes, els panellets són un dels protagonistes d’aquesta època de l’any. Enguany, però, la seva producció ha estat condicionada per la inflació i l’augment de costos de producció. 

És així com algunes pastisseries han hagut d’augmentar el preu de venda d’aquest dolç, arribant fins als 60 euros el quilo. Aquest, però, no és el cas de la Pastisseria Sant Jordi de Palafolls. I, és que, els seus propietaris han preferit ajustar-se els cinturons i seguir mantenint el mateix preu que l’any passat per tots els seus clients. Així ho ha explicat en Joan, pastisser i propietari de la Pastisseria Sant Jordi. 

Pel que fa als panellets preferits dels palafollencs, aquests són els de pinyons. Tal com indica Joan, s’han venut molts, tenint en compte que són la varietat més cara. 

Les vendes totals d’enguany són similars a les de l’any anterior. En aquest sentit, aquest any s’han venut, aproximadament, uns 80 quilos de panellets des de la Pastisseria Sant Jordi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics