URGENT

Santa Susanna es converteix en seu del fitness mundial amb el Campionat de l’IFBB

Compartiu aquesta història

Des de dimecres i fins al dilluns 7 de novembre, el municipi veí s’ha convertit, de nou, en l’epicentre mundial del fitness. I, és que, al llarg d’aquesta setmana Santa Susanna serà la seu del Campionat Mundial 2022 Bodybuilding, Fitness, Júnior & Màster que organitza la International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB)

Aproximadament 2.000 atletes i delegats federatius procedents de 96 països estaran en aquest campionat del món que es considera el més important de tot el calendari internacional de la IFBB. A més del campionat de Fitness, Santa Susanna també és l’escenari del Congrés Mundial IFBB 2022. Aquest, presidit per Rafael Santonja aplega els representants de l’elit mundial d’aquest esport com el Sheikh de Fujairah, al Emirats Àrabs Units, Abdullah Bin Hamad Al Sharqi.

El projecte Santa Susanna, capital mundial del fitness, va néixer el 2003 i fins a l’actualitat s’han celebrat més de 33 campionats internacionals i han competit més de 50.000 atletes d’elit per Santa Susanna.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics