El Casal de la Dona se suma a la commemoració del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència vers les Dones

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Casal de la Dona de Palafolls ha organitzat dues activitats que se sumen a les que l’Ajuntament ha preparat per commemorar la diada. D’una banda, han organitzat pel proper dimarts un taller de defensa personal que s’adreça a les membres del casal. D’altra banda, diumenge s’ha preparat un esmorzar solidari en col·laboració amb l’Ajuntament. N’ha donat més detalls una de les membres de la junta del casal, Marta Carrasco.

Carrasco afegeix que amb aquestes dues propostes esperen augmentar l’activitat del Casal, ja que a causa de la pandèmia van haver de deixar de banda algunes de les seves activitats. A més, l’objectiu de l’esmorzar solidari és recaptar el màxim de diners possibles per una entitat com ho és la Fundació AGI.

Així, és com, des del Casal de la Dona de Palafolls conviden totes les dones que vulguin participar del taller de defensa personal a que es facin sòcies de l’entitat per poder-hi participar. De la mateixa manera que conviden tothom a l’esmorzar solidari del diumenge 27 de novembre que es farà a la gespa davant del Casal d’Avis de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics