Blanes projecta ‘Alcarràs’ dins el Cicle de Cinema Gaudí

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest vespre, el Teatre de Blanes continua la quarta temporada del Cicle de Cinema Gaudí, en aquest cas amb ‘Alcarràs’, dirigida per Carla Simón.

‘Alcarràs’ arriba a Blanes després de guanyar l’Os d’Or al Festival de Cinema Berlín i de ser escollida candidata d’Espanya per a la propera edició dels Òscar de Hollywood. Ara, a més, ha aconseguit dues candidatures als premis del Cinema Europeu: a la millor pel·lícula i al millor guió.

Pel que fa a la trama de la pel·lícula, com cada estiu a Alcarràs, el poble destaca per la gran collita de préssecs que s’hi fa. Però per a la família Solé, protagonista de la trama, les coses canviaran molt aquell any perquè se n’assabenten que han d’abandonar la terra que han cultivat durant generacions. L’amo de les terres vol arrancar els presseguers i substituir-los per panells solars.

Davant aquesta amenaça tota la família, petits i grans, s’aplegaran per fer la collita dels préssecs per darrera vegada. Tot i que les diferències a l’hora d’enfrontar-se davant aquest futur incert, faran perillar la mateixa unitat de la família. Es tracta, doncs, d’un film coral on cada membre de la família Solé intenta trobar el seu lloc en una crisi familiar quan estan a punt de perdre la identitat comuna que els ha identificar fins llavors.

La projecció es farà aquest vespre, a les 20h, al Teatre de la Costa Brava Sud de Blanes. Els interessats en assistir poden comprar les entrades anticipades al web del Teatre de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics