Cauen diversos cursos de l’oferta formativa a Palafolls per falta de quòrum

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls havia organitzat diversos cursos per ampliar els coneixements dels palafollencs. Tot i això, alguns d’ells no han arribat al nombre mínim de persones necessàries per realitzar-los. És el cas dels cursos de català i castellà bàsic i, també, els d’alfabetització oral i escrita, i d’informàtica bàsica.

Tots ells s’emmarquen dins el bloc de competències bàsiques de l’oferta formativa municipal del curs escolar 2022/2023, tot i això, al final s’ha acordat no realitzar-los per aquesta falta de interessats. N’ha donat més detalls la tècnica d’educació, Mari Parra.

Malgrat això, l’oferta formativa continua a Palafolls. I, és que, segueix endavant el procés de l’FPO Dual en Socorrisme que l’Ajuntament de Palafolls ha engegat. També, des d’Educació recalquen que de cara al gener es presentaran més cursos inclosos dins aquesta oferta formativa pel 2023. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics