URGENT

El comerç de Palafolls se suma al Black Friday

Compartiu aquesta història

Aquest divendres comença la campanya comercial en què els establiments ofereixen descomptes dels seus productes als seus clients. 

Els comerços de Palafolls no s’han mantingut al marge d’aquesta jornada de rebaixes del “divendres negre”, i demà començaran la campanya que s’allargarà unes dues setmanes. Així és com, els palafollecs a partir de demà es trobaran les persianes amb els diversos descomptes anunciats als seus aparadors. 

A més, enguany el que han fet ha sigut dissenyar un cartell conjunt de tots els comerciants per animar tothom a comprar en el municipi. El president de l’ACEP, Cesc Tresserras, n’ha donat més detalls de la campanya d’enguany. 

Tothom qui s’acosti als comerços de Palafolls podran trobar fins al final de la campanya descomptes que oscil·len el 30% i el 40% en un munt de productes. En alguns casos, fins i tot, trobaran descomptes del 50%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics