URGENT

Naturalistes del Montnegre i la Tordera creen una bassa per a amfibis i busquen recuperar la vegetació del delta de la Tordera a Malgrat 

Compartiu aquesta història

L’Associació de Naturalistes del Montnegre i la Tordera ha dut a terme les últimes setmanes una nova acció medioambiental. Concretament, han començat el procés de creació d’una bassa per amfibis a l’antic camp de tir de Malgrat de Mar.

Tal com explica Sant Poch, un dels membres de NatMont, la intenció és recuperar punts d’aigua al municipi de Malgrat. D’aquesta forma, es podrà recuperar part de la fauna i flora del delta de la Tordera.

Quant a la participació, desde NatMont fan una valoració molt positiva dels dos caps de setmana en què han treballat en la bassa. I, és que, en total, han participat una seixantena de persones. Santi Poch celebra aquestes xifres, ja que demostren una implicació per part de la ciutadania.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el primer concurs de projectes de NatMont. I, és que, va ser la proposta que va guanyar aquesta primera edició del concurs de l’associació. La intenció final del projectes és facilitar la reproducció del gripau d’esperons i afavorir la d’altres tipus d’amfibis de la zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics