L’AMPA de l’institut Font del Ferro prepara ‘Viatge al fantàstic món d’Oz’

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

‘El Màgic d’Oz’ és una pel·lícula musical de fantasia dirigida per Victor Fleming que compta amb actors com Judy Garland. Es va estrenar el 1939 i està basada en la novel·la homònima de L. Frank Baum.  Al llarg d’aquests anys d’història, se n’han fet moltes versions i reinterpretacions, com la pel·lícula espanyola  ‘Rainbow’ que s’ha estrenat aquest 2022.

Ara, els pares de l’AMPA de l’Institut Font del Ferro de Palafolls també volen fer la seva versió. Concretament, els dies 2, 3 i 4 de desembre el Teatre de Palafolls acollirà l’espectacle ‘Viatge al fantàstic món d’Oz’.

Ángela Martínez, membre de l’AMPA i actriu del musical, detalla que aquesta activitat neix de la voluntat del col·lectiu de pares i mares de passar una bona estona, de la mateixa manera que va fer-ho el musical de Raffaella Carrà.

Aquesta representació, està íntegrament feta per mares. Tot i això, Martínez no descarta la incorporació de pares de cara al proper espectacle que volen preparar al juny, tal com va passar amb l’anterior musical.

Les entrades anticipades ja estan disponibles al Cafè de Palafolls, tot i això, també es podran comprar el mateix dia de la representació. El preu per entrada és de 2 euros i servirà per seguir potenciant activitats com aquestes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics