URGENT

El Gran Recapte crida a la solidaritat del Maresme

Compartiu aquesta història

Demà torna el Gran Recapte del Banc dels Aliments. Enguany ho fa de manera mixta i, és que, a banda de les aportacions econòmiques, es recupera la recollida física d’aliments després de la pandèmia. Al Maresme participaran, finalment, 106 supermercats de 27 municipis.

El gruix de la campanya es farà aquest divendres i dissabte, dies 25 i 26, tot i que es podran seguir fent donacions econòmiques fins al proper 6 de desembre. Tots els aliments que es recullin al Maresme es destinaran a les persones ateses a la nostra comarca.

Segons va explicar Cesáreo Vilagrà, delegat del Banc d’Aliments al Maresme, cal la solidaritat de tots els maresmencs per aconseguir aliments per a gairebé 13.000 persones ateses a la comarca en aquests moments. Això és un 25% més que la gent atesa pel Banc dels Aliments abans de la pandèmia.

Per tothom qui estigui interessat en col·laborar, hi ha diferents maneres de fer-ho. Es pot fer els dies 25 i 26 de novembre als supermercats que s’han adherit a la campanya; també, del 25 de novembre al 6 de desembre fent aportacions econòmiques al Gran Recapte en les línies de caixes dels supermercats o comprant tiquets en botigues d’alimentació de petits comerços. Altres de les opcions són a través del web del granrecapte.com, o al bizum 33.596.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics