Palafolls acull dissabte el segon Aplec de la Ratafia de la Baixa Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’última vegada que vam informar sobre l’activitat, des del col·lectiu Glob de Bosc no tenien clar quines serien les activitats que es realitzarien aquest segon aplec. En canvi, ara ja poden informar de totes elles. 

Aquest any, entre les activitats que s’han preparat hi ha una xocolatada popular per obrir la jornada, després seguirà el dinar popular i, finalment, concerts i música fins al vespre. Els encarregats de donar el tret de sortida al segon Aplec de la Ratafia a la Baixa Tordera seran els Diables Folls de Palafolls qui convidaran tothom a la xocolatada. Orol Grèbol, membre de Glop de Bosc, n’ha donat més detalls.

Durant tota la jornada hi haurà diferents activitats per amenitzar-la, tot i que una de les més esperades és el Concurs de Ratafia. A partir de les 18h es podrà saber quina és la ratafia guanyadora del concurs. Recordem que aquest any hi ha dos tipus de jurats. D’una banda, el jurat popular que podrà tastar les diferents ratafies al llarg de la jornada. I, d’altra banda, el jurat selecte que evaluarà els licors de forma més professional.

Segons indica Grèbol, aquest any s’han presentat 27 ratafies. Pel que fa als premis, enguany hi haurà tres premis per les dues categories i els guanyadors s’enduran un lot de productes de la fira. 

Tothom interessat, trobarà totes les activitats del segon Aplec de la Ratafia de la Baixa Tordera aquest dissabte al Fòrum Palatiolo, a partir de les 10h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls