URGENT

Rafael Vallbona presenta ‘La musa de la plaça Reial’

Compartiu aquesta història

El proper dijous 15 de desembre, l’escriptor Rafael Vallbona i Xavier Sitjà conversaran sobre la novel·la del mateix autor ‘La musa de la plaça Reial’. Aquesta no és la primera vegada que els dos contertulians s’ajunten, recordem que Sitjà ha entrevistat Vallbona en edicions anteriors del programa especial que es fa a Ràdio Palafolls per Sant Jordi. N’ha donat més detalls, Xavier Sitjà.

A més, degut al gran nombre de participants que reben aquest tipus de converses, Sitjà ha avançat que estan buscant una forma de amenitzar aquestes propostes. La idea és fer vermuts literaris de cara al proper any.

La trobada amb Rafael Vallbona serà el proper 15 de desembre a les 19h a la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics